Aberkane (19) verkast naar Excelsior

“Heel Marokko zegt dan: ‘Je bent een kaaskop en een landverrader”
maandag, 13 januari 2020, 21:20
Mohamed Rayhi verlengt contract bij Sparta Rotterdam
dinsdag, 14 januari 2020, 20:09
Bekijk alles

SAMSUNG CSC

Abdallah Aberkane verruilt Sparta Rotterdam voor Excelsior. De centrale verdediger tekent voor 2.5 jaar bij de Keuken Kampioen Divisie club.

De Marokaaanse verdediger laat op de clubwebsite weten blij te zijn met zijn overgang naar Excelsior. ,,Ik ben blij dat ik voor Excelsior mag spelen en zal er alles aan doen om iedereen hier tevreden te stellen. Ik ben gisteren al begonnen en had meteen een goed gevoel bij de staf en de spelersgroep. Het was een warm welkom en dat bevestigde mij in mijn gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt.’’

Aberkane begon met voetballen bij SV Gouda in zijn geboorteplaats. Vervolgens maakte hij de overstap naar Jodan Boys. Na 3 seizoen ook te hebben gespeeld bij ADO Den Haag maakte de multifunctionele verdediger de stap naar de opleiding van Ajax.