ADO neemt El Khayati over van QPR

Video: Abdelhamid Sabiri, de nieuwe aanwinst van Huddersfield Town
woensdag, 23 augustus 2017, 15:07
Bondscoach Giresse maakt selectie Mali bekend
donderdag, 24 augustus 2017, 15:04
Bekijk alles

Abdennasser El Khayati keert terug bij ADO Den Haag. De Marokkaanse aanvaller is definitief overgenomen van Queens Park Rangers. El Khayati kwam het afgelopen half jaar op huurbasis uit voor de Hagenezen. 

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij met de transfer. “Nasser heeft het niveau van het team afgelopen seizoen weten op te krikken. Hij is technisch zeer vaardig, werkt hard en heeft als aanvallende middenvelder een neusje voor de goal. Precies het type dat wij zochten. Iedereen binnen de club was gecharmeerd van hem, dus hebben we er ook alles aan gedaan hem terug te halen naar het Cars Jeans Stadion. We zien uit naar drie mooie jaren”, aldus Jeffrey van As op de clubwebsite.

“Ik heb een geweldig half jaar bij ADO Den Haag beleefd”, vertelt El Khayati. “Ik heb echt een band opgebouwd met de spelers, staf, medewerkers en fans. Het was daarom altijd de intentie om hier te blijven, alleen was ik nog steeds eigendom van Queens Park Rangers. Gelukkig zijn de clubs eruit gekomen. Dat ik voor drie jaar teken, geeft aan dat ik hier echt iets wil opbouwen. We kunnen de komende jaren wat moois neerzetten bij ADO Den Haag”, vervolgt de 28-jarige aanvaller op de website van de club.