Afwezigheid Hakimi brengt vraagtekens met zich mee

Harit : “Het dragen van het Mountakhab shirt is iets heel belangrijks voor mij”
zondag, 29 mei 2022, 12:49
Marokko O23 doet beroep op 3 spelers uit Nederland, en Sebaoui uit België
zondag, 29 mei 2022, 19:09
Bekijk alles

Het Marokkaans elftal bereidt zich momenteel voor op de oefenwedstrijd tegen de VS en de eerste twee Afrika-Cup 2023 kwalificatieduels. De nationale ploeg is momenteel vertrokken richting Amerika, maar zonder Achraf Hakimi.

Van de afwezigen strijdt Jawad El Yamiq nog om promotie met zijn club Real Valladolid, Zakaria Aboukhlal komt nog in actie voor AZ om Europees voetbal en Yahia Attiat Allah speelt morgen de Afrikaanse Champions League finale. De afwezigheid van Achraf Hakimi brengt echter vraagtekens met zich mee, omdat het seizoen van PSG reeds ten einde is.

De laatste keer dat een speler zich laat had gemeld op een trainingskamp, betrof het Hakim Ziyech. Uiteindelijk was dat het begin van het probleem tussen Ziyech en Vahid Halilhodzic. Of Achraf Hakimi zich in de komende uren of dagen zal melden in de Verenigde Staten is niet bekend.

Terwijl de internationals zich voorbereiden op de aankomende duels, circuleert er momenteel een video op sociale media van een feestende Hakimi in een club.