Allouch : “Ik zou het prachtig vinden om voor Marokko uit te komen”

Scorende En-Nesyri verlaat geblesseerd het veld
dinsdag, 25 oktober 2022, 21:04
El Ghazi : “De Marokkaanse bond is bezig met mijn paspoort”
zondag, 30 oktober 2022, 18:03
Bekijk alles

Een van de smaakmakers dit seizoen bij Jong AZ en in de Keuken Kampioen Divisie is niemand anders dan Soulyman Allouch (20). Met vijf doelpunten en vier assists werd de Marokkaanse speler verkozen tot het beste talent van de afgelopen periode.

In gesprek met 11lions spreekt Soulyman Allouch over zijn goede periode bij AZ op dit moment: “Ja, het gaat goed maar ik weet natuurlijk dat ik nog beter kan, dus ik zal hard blijven werken”, laat Allouch weten.

Zoals eerder gemeld werd Allouch eerder deze week verkozen tot beste talent van de Keuken Kampioen Divisie: “Dat betekende veel voor mij, ook omdat ik vorig seizoen geblesseerd was.

Allouch gaat verder: “Ik heb hard gewerkt om terug te komen, dan is dit natuurlijk een mooie prijs om te nemen in de boeken.”

Met zijn optredens bij Jong AZ klopt de jongeling op de deur van het A team die actief is in de Eredivisie: “Ik blijf hard werken om daar te komen en Natuurlijk heb ik bepaalde doelen die ik voor me zelf heb gesteld dit seizoen”.

Een andere doel die Allouch ook heeft is het Marokkaanse (onder 23) elftal vertegenwoordigen: “Zeker weten! Ik zou het prachtig vinden om voor het Marokkaanse elftal te komen.”

Of er reeds contact is geweest met de Marokkaanse voetbalbond laat Allouch weten: “Er is contact geweest maar nog niet concreet. Ik wacht me kansen af en blijf hard werken om dat waar te maken.

Op het oog op het WK die ongeveer over minder dan een maand begint liet Allouch het volgende weten: “We hebben een goede selectie. Ik hoop dat ze als team blijven vechten om te winnen. Hoe ze winnen maakt niet uit als ze maar winnen!”

Soulyman Allouch had nog een laatste woord aan de volgers van 11lions.nl: “Volg je dromen en geloof in je zelf en Alhamdolilah ten alle tijden!”