“Altijd aangegeven dat ik graag voor Marokko uit wil komen”

Video: Heerlijke treffer van Younes Belhanda vs Toulouse
zondag, 4 december 2016, 21:51
“Als ik geen keuze kan maken, ga ik voor het Nederlands elftal spelen”
maandag, 5 december 2016, 9:33
Bekijk alles

Nacer Barazite werd eind 2011 opgeroepen door toenmalige bondscoach Eric Gerets, maar destijds nog uitkomend voor Jong Oranje, legde de aanvaller de oproep naast zich neer. Een jaar later hakte Barazite de knoop door en koos hij voor Marokko, maar vanwege blessureleed kwam hij niet in beeld bij het Marokkaans elftal. Tegenover beIN Sport benadrukt de aanvaller van FC Utrecht, dat hij nog altijd uit wil komen voor Marokko.

“Ik heb nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik graag voor Marokko wil spelen. In het verleden heb ik de kans gehad om te spelen voor Marokko, maar destijds kwam ik voor Jong Oranje uit. Vanwege de overgang van Austria Wien naar AS Monaco, heb ik destijds besloten om voor Jong Oranje te blijven spelen”, licht de 26-jarige Barazite zijn beslissing toe.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor het Marokkaans elftal te spelen”, vervolgt Barazite. “Maar helaas is het nog niet tot een oproep gekomen. Het is aan mij om mijn best te blijven doen en hopen voor een oproep.”