Amallah: “Ik voel me klaar voor het buitenland”

Lazaar en Masina vieren feest: Watford promoveert naar Premier League
zaterdag, 24 april 2021, 19:16
Video – Hamdallah blijft maar scoren in Asian Champions League
donderdag, 29 april 2021, 20:39
Bekijk alles

Eén van de spelers die een mogelijke transfer gaan maken komende transferperiode, is de Marokkaanse internationaal Selim Ammallah van Standard Luik. In gesprek met La Dernière Heure laat Amallah weten klaar voor de stap te zijn naar het buitenland.

“Ik voel me klaar voor de stap naar het buitenland. Ik ga niet zeggen dat ik me hier niet meer kan verbeteren, maar ik denk dat ik getoond heb hier een goede speler te zijn”, laat Amallah in La Dernière Heure weten..

Selim ziet zichzelf het liefst in de Spaanse competitie: “De Spaanse competitie geniet mijn voorkeur, dat is mijn favoriet. Omdat ik ook een grote fan ben FC Barcelona. In de Spaanse competitie zie ik me het best tot mijn recht komen. Ik speel graag verzorgd voetbal en dat is de reden dat ik daar graag aan de slag zou gaan.” aldus Amallah.

Amallah maakte op 15 november 2019 tegen Mauritanië zijn debuut voor het Marokkaans voetbalelftal. Hij startte die wedstrijd meteen in de basis. In zijn derde interland, op 9 oktober 2020 tegen Senegal, scoorde hij zijn eerste interlanddoelpunt.