Barazite helpt Utrecht naar zege op ADO

Video: Doelpunt Barazite vs Ado Den Haag
zondag, 4 december 2016, 13:43
Video: Doelpunt Hakim Ziyech tegen FC Groningen
zondag, 4 december 2016, 18:32
Bekijk alles

FC Utrecht wist vanmiddag goede zaken te doen door op bezoek bij ADO Den Haag te winnen. Met het gehele Marokkaanse middenveld in de basis, wisten de Domstedelingen met 0-2 te winnen van de Hagenezen.

Nacer Barazite opende score voor FC Utrecht. Op aangeven van Yassine Ayoub, schoot Barazite in de lange hoek raak. In de tweede helft raakte Achraf El Mahdioui, eveneens in de basis begonnen, voor Ado Den Haag de paal na een vrije trap. Sebastien Haller maakte in de 83e minuut het tweede doelpunt.

ADO Den Haag moest de wedstrijd overigens met tien man beëindigen. Tom Beugelsdijk kreeg in de eerste helft een gele kaart na een overtreding op Yassine Ayoub. In de tweede kaart moest de verdediger van Ado Den Haag vroegtijdig douchen, nadat hij zijn tweede gele kaart ontving na een charge op Nacer Barazite.

Bij FC Utrecht maakten Sofyan Amrabat en Yassine Ayoub de 90 minuten vol. Nacer Barazite werd vier minuten voor tijd gewisseld voor Andreas Ludwig. Bij ADO Den Haag kwam Achraf El Mahdioui eveneens de gehele wedstrijd in actie.