Belhanda: “Moge Allah ons een barmhartige afloop geven”

‘Als ik één wedstrijd voor Marokko speel, is mijn carrière compleet’
donderdag, 2 april 2020, 18:54
Real Madrid verlengt contract verhuurde Hakimi
zaterdag, 4 april 2020, 14:49
Bekijk alles

In tegenstelling tot alle andere Europese top voetbalcompetities werd er in Turkije nog tot 19 maart gevoetbald. In het begin had de voetbalwereld weinig ‘last’ van het virus, dat in december 2019 uitbrak in Wuhan (China). Tot op heden zijn bijna alle voetbalcompetities stil gelegd zo ook in Turkije, waar Younes Belhanda actief is bij het Turkse Galatasaray.

In gesprek met 11lions.nl laat Younes Belhanda weten hoe hij zijn programma invult.”Mijn programma is natuurlijk om fit te blijven, ik doe veel buikspieroefeningen en krachttraining en push-up oefeningen. Daarna heb ik een cardio programma ik begin op de fiets en dat wat intensiever op de loopband”.

Ook de trainer van Galatasaray Fatih Terim (66) was besmet met het corona virus. Younés Belhanda: “Met de coach gaat het steeds beter en beter Alhamdolilah. We wensen dat hij goed herstelt Insha Allah”.

Sinds 15 maart zijn ook de regels aangepast in vader land Marokko de Marokkaanse international houdt het nauwlettend in de gaten: “Ja dat klopt. Ik volg de situatie in Marokko natuurlijk ook. Mijn dank aan de autoriteiten om de bevolking in veiligheid te brengen. We moeten ons allemaal vasthouden aan deze opsluiting voor de gezondheid van ons allen”, laat Belhanda weten.

“Moge Allah alle Marokkanen beschermen en ons een barmhartige afloop geven Insha Allah”, aldus Younés Belhanda tegenover 11lions.nl.

(De Turkse Sportminister Muharrem Kasapoglu maakte op een persconferentie bekend dat de Süper Lig in ieder geval tot eind april stilligt)