“Heb aanbiedingen gehad uit Frankrijk, Portugal en Nederland”

Video – Ziyech scoort heerlijke goal uit vrije trap
donderdag, 14 december 2017, 22:38
Lazaar: “Ik geef mijn bloed en hart voor Marokko”
zaterdag, 16 december 2017, 0:54
Bekijk alles

Achraf Bencharki is één van de spelers uit de Marokkaanse Botola Pro die kans maakt om bij een transfer de landsgrenzen te passeren. De spits van Wydad Casablanca heeft zichzelf voornamelijk in de CAF Champions League in de schijnwerpers gespeeld. De 23-jarige spits laat tegenover Al Ittihad Sport dat clubs voor hem in de rij staan.

“Ik heb aanbiedingen gehad uit Saoedi-Arabië en de Emiraten, maar ook van Al Ahly en Al Zamalek”, geeft Bencharki aan. “Maar ik heb ook aanbiedingen uit Europa gehad, denk daarbij aan clubs uit Portugal, Fankrijk en Nederland”, voegt de Marokkaanse spits eraan toe.

“Ik zal geen overhaaste beslissing maken, omdat ik nog een contract heb bij Wydad Casablanca. Al is het wel mijn droom om in Europa te spelen. Er zijn spelers die bij middelmatige clubs Europese clubs hebben gespeeld, maar toch de top hebben behaald. Denk bijvoorbeeld aan Mohammed Salah. Ik zal een club uit bijvoorbeeld Portugal en Zwitserland niet op voorhand weigeren”, sluit Bencharki (foto, links) af.