Bijna herstelde Amrabat mikt op duel tegen Crystal Palace

Exclusief: Renard dient ontslag in bij Faouzi Lakjaa
donderdag, 2 maart 2017, 14:32
El Ahmadi langer bij Feyenoord
vrijdag, 3 maart 2017, 11:40
Bekijk alles

Nordin Amrabat hoopt op 18 maart in de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace, na ruim twee maanden blessureleed, zijn rentree te maken voor Watford. De Marokkaanse aanvaller liep begin januari een enkelblessure op en miste daardoor ook de Afrika Cup.

“Ik zit in de laatste fase van mijn revalidatie”, laat Nordin Amrabat weten op de website van Watford. “Ik ben al begonnen met rennen en ik hoop volgende week deel te nemen aan de groepstraining. Lang geleden voor mij. De wedstrijd tegen Southampton komt te vroeg, maar ik hoop fit te zijn voor de wedstrijd tegen Crystal Palace”.

“Het is goed dat de wedstrijd tegen Chelsea is verplaatst”, vervolgt de Marokkaanse international. Dat zal mij meer tijd geven om te herstellen. Later deze maand zijn de interlandverplichtingen zodat ik hier achter kan blijven en fitter kan worden. Zodat ik voor de wedstrijden in april 100% fit kan zijn”, geeft Amrabat aan.

Uit de bovenstaande woorden lijkt Amrabat niet deel te nemen aan de vriendschappelijke interlands tegen Burkina Faso en Tunesië, die op 24 en 28 maart gespeeld zullen worden.