Bounou: “We zijn in staat om de Afrika-Cup te winnen”

Marokko – Burkina Faso op losse schroeven door coronagevallen
zaterdag, 12 juni 2021, 14:44
LIVESTREAM : MAROKKO – BURKINA FASO
zaterdag, 12 juni 2021, 20:11
Bekijk alles

Yassine Bounou barst van het volle vertrouwen als het gaat om het behalen van goede resultaten met het Marokkaans elftal op de Afrik Cup. Dat blijkt uit een gesprek van de Marokkaanse goalie met Goal.com.

“We kijken daar met groot optimisme naar uit”, vertelt de Marokkaanse doelman. “We hebben veel geweldige spelers en het team is momenteel in staat om te vechten en te strijden om de top te bereiken en de Afrika-Cup te winnen”, liet Bounou weten aan Goal.

Bounou trekt dat vertrouwen door naar de komende WK kwalificatiewedstrijden: “We hebben er alle vertrouwen in dat het Marokkaanse team tot de vijf teams zal behoren die zich zullen kwalificeren voor het WK in Qatar, maar het is duidelijk dat ook de andere teams steeds beter worden. Het belangrijkste doel is om het WK te halen.”

Marokko is in Groep I gekoppeld aan Guinee, Soedan en Guinee-Bissau. Alle tien poulewinnaars moeten daarna in een knockoutwedstrijd (uit en thuis) uit gaan wijzen welke vijf landen naar het WK zullen gaan. De WK kwalificatie zal in september van start gaan.