Clarence Seedorf: “We zijn hier gekomen om te winnen”

Petrus Boumal meldt zich af voor Kameroense selectie
woensdag, 14 november 2018, 16:39
Voorbeschouwing: Marokko – Kameroen
vrijdag, 16 november 2018, 17:09
Bekijk alles

Bondscoach Clarence Seedorf werd gisterenavond geïnterviewd door  Le360.ma. De Kameroense trainer, zeer lovend over de Marokkaanse gemeenschap, heeft het gehad over de wedstrijd van morgen maar vooral over zijn relatie met Marokko.

“Het is een belangrijke wedstrijd voor Marokko, maar ook voor ons omdat we ook spelen tegen een sterk team. We zijn ervan overtuigd dat het moeilijk zal zijn. We zijn hier gekomen om te winnen en we blijven geconcentreerd om ons doelstelling te bereiken.” liet hij weten. Hij vervolgde: “Marokko is momenteel een zeer grote team. Tijdens het WK hebben ze laten zien dat ze beschikken over erg veel talent. Het is voor ons een goede punt om te zien waar ons niveau ligt. We zullen onze best doen om het hun moeilijk te maken”.

“Ik hou van Marokko. Ik heb hier en in Nederland veel Marokkaanse vrienden. Marokko was mijn eerste bestemming buiten Nederland toen ik 19 was. Ik was op reis gegaan naar Tanger en Casablanca en ik vond het top. Ik ben zeer blij om hier te zijn bij de Marokkaanse fans” sloot hij af.