“Dat hij zich afgemeld heeft bij Marokko, kan een goed teken voor ons zijn”

“We zullen er alles aan doen om voor het eerst in 20 jaar het WK te bereiken”
donderdag, 28 september 2017, 15:23
Renard roept vervanger op voor niet fitte Mendyl
zaterdag, 30 september 2017, 5:27
Bekijk alles

Bondscoach Dick Advocaat heeft geen beroep gedaan op Sofyan Amrabat. De bondscoach van Oranje heeft in een persconferentie laten weten dat hij de middenvelder van Feyenoord ook niet overwogen heeft op te roepen. Wel houdt de bondscoach van Oranje de 21-jarige Feyenoorder in de gaten.

“We hebben contact gehad met zijn zaakwaarnemer en we hebben contact gehad met Sofyan Amrabat zelf. Hij is nog geen basisspeler bij Feyenoord. Amrabat is een jongen met veel potentie en mogelijkheden. Hij moet ervoor zorgen dat hij een vaste basisspeler wordt bij Feyenoord en vanuit die positie kunnen wij hem uitnodigen”.

“Dat hij zich afgemeld heeft bij Marokko, kan een goed teken voor ons zijn. Amrabat zelf heeft nog niet zijn jawoord gegeven aan Oranje. Maar dat kan hij pas doen als hij wordt uitgenodigd”, sloot Advocaat af. Jong Oranje bondscoach Art Langeler heeft Amrabat ook niet opgenomen in de selectie voor de EK-kwalificatieduels met Letland en Oekraïne.

 

في مؤتمر صحفي لمدرب الهولندي ديك أدفوكات أكد أنه تحدث مع وكيل أعمال سفيان أمرابط و أيضا مع سفيان، المدرب أقر أنه يجب أولاً على سفيان أن يلعب رسمي في فريقه فاينورد. وعلى عدم تلبية نداء رونار قال أدفوكات انه أمر إيجابي ولكن الكلمة الأخيرة ستكون للاعب لكي يختار اي منتخب سيلعب له