“El Kaabi gaat zijn kans krijgen”

“We gaan geen risico nemen met Nabil Dirar”
zondag, 3 juni 2018, 16:45
“Munir is mentaal verder dan Bounou”
zondag, 3 juni 2018, 18:08
Bekijk alles

Marokko speelt morgenavond tegen Slowakije. In aanloop naar dat duel gaf Hervé Renard een persconferentie. Tijdens het moment met de pers, dat vanmiddag plaatsvond in Geneve, sprak Renard over de aankomende tegenstander en over de speelstijl van Marokko.

“Slowakije is een goed elftal met veel goede spelers. Zoals bijvoorbeeld Napoli speler Marek Hamšík. Maar we moeten er niet vanuit gaan dat wanneer je vriendschappelijk wint, dat je bij voorbaat een goed WK gaat spelen”, liet Renard weten.

Tegen Oekraïne kwam Marokko niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Hervé Renard liet weten dat het tegen Slowakije anders moet: “We moeten aanvallend meer gaan brengen en we moeten efficiënter gaan worden. Op het WK telt straks alleen het resultaat en niet de kansen die je hebt gemist”.

Eén van de spelers in de selectie van Marokko die voor doelpunten zou kunnen zorgen, is Ayoub El Kaabi. Op de vraag of hij voor de doelpunten moet zorgen tegen Slowakije, gaf Renard het volgende antwoord: “Ayoub El Kaabi werkt hard en doet zijn ding binnen de groep. Ook hij zal zijn kans krijgen in de komende twee wedstrijden”, sloot Renard af.