El Kadiri: “Marokko betekent veel voor mij”

Video – Amine Harit maakt winnende tegen FC Nantes
woensdag, 20 april 2022, 22:58
Boufal moet onder het mes en ziet seizoen vroegtijdig ten einde komen
woensdag, 27 april 2022, 10:51
Bekijk alles

Ibrahim El Kadiri maakt deel uit van de selectie van Marokko U23. De aanvaller van FC Volendam is er de laatste tijd steeds vaker bij en daar is El Kadiri alleen maar blij mee.

“Ik heb het bij Marokko erg naar mijn zin”, vertelt El Kadiri. “Het voelt als thuiskomen. De teamgenoten en ook de bondscoach zijn top. Het niveau is ook goed bij Marokko U23”, laat Ibrahim El Kadiri weten aan 11lions.nl.

Brahim El Kadiri gaat verder : “Alles is ook goed geregeld, en alles is duidelijk. Je weet precies wanneer je op de training moet zijn.”

Tijdens de laatste wedstrijd tegen Tunesië kreeg El Kadiri de aanvoerdersband: “Ja, het gaf mij een heel goed gevoel. Heel trots dat ik de aanvoerder mocht zijn van het Marokkaanse elftal, het gaf me ook veel zelfvertrouwen.”

Op de vraag wat spelen voor Marokko betekent voor de aanvaller van FC Volendam, zei El Kadiri het volgende: “Marokko betekent heel veel voor mij. Ik wil alles geven voor het land en de fans. Mijn droom is uiteindelijk het eerste team te halen en natuurlijk te kunnen spelen. En wie weet Insha Allah het WK winnen, dat is mijn ultieme droom”.

“Verder heb ik ook als doel om bij FC Volendam veel minuten te maken. En mij verder te kunnen ontwikkelen en uiteindelijk een stap hoger te zetten.”

Ibahim El Kadiri wist gisteren met FC Volendam te promoveren naar de Eredivisie. FC Volendam wist met 2-1 te winnen van FC Den Bosch waardoor de promotie nu een feit is geworden.