En-Nesyri : “Ik droom ervan om nog een WK te spelen met Marokko”

Video – Hakim Ziyech scoort tegen Manchester City
zaterdag, 8 mei 2021, 20:45
Video – Heerlijke treffer van Amine Bassi tegen Rodez AF
zondag, 9 mei 2021, 22:48
Bekijk alles

Een van de spelers die een goed seizoen op dit moment draait is Youssef En-Nesyri. De Marokkaanse spits wist tot nu toe al 23 doelpunten te scoren in alle competities. In gesprek met het Spaanse El Pais heeft de Marokkaanse spits het over de Ramadan, Marokkaanse elftal en Sevilla.

Op de vraag hoe hij omgaat met de Ramadan laat En-Nesiry weten: “Ik ga er heel goed mee om, zoals elke moslim. Het heeft geen invloed op mij, want het is iets wat ik gewend ben sinds ik met voetbal ben begonnen.”

Naast Youssef En Nesiry spelen ook Munir El Haddadi en Yassin Bono bij Sevilla en dat is geen verassing voor de Marokkaanse spits:“Nou, het Marokkaanse voetbal groeit enorm. We hebben het wel over Sevilla een topclub, hier spelen is niet gemakkelijk”.

Op het vorige WK scoorde En-Nesiry met een prachtige goal tegen Spanje, maar daar lijkt En Nesiry een vervolg aan te willen geven: “Om door te gaan in deze lijn, moet ik alleen maar doelpunten gaan scoren en mijn team Sevilla helpen aan titels. Dat geld ook voor Marokkaanse team. ik droom ervan om nog een WK te spelen met Marokko en bekers te winnen.”