Exclusief: Regragui moet Halilhodzic opvolgen, Adil Ramzi op verlanglijstje als assistent

Lekjaa: “Ziyech is aanwezig op het WK”
zondag, 3 juli 2022, 12:54
Video – “Voor Wydad is het beter als ze volgend seizoen andere trainer aanstellen”
maandag, 4 juli 2022, 19:00
Bekijk alles

Walid Regragui zal binnen afzienbare tijd gepresenteerd worden als de nieuwe bondscoach van Marokko. De huidige trainer van Wydad Casablanca staat hoog op het lijstje van bondsvoorzitter Fouzi Lakjaa om Vahid nog voor het WK op te volgen.

De naam Regragui hing al een tijdje in de lucht, maar lijkt nu waarheid te gaan worden. Betrouwbare bronnen hebben aan onze redactie bevestigd dat Vahid Halilhodzic ontslagen gaat worden en opgevolgd zal worden door de trainer van Wydad Casablanca.

Eveneens bevestigen dezelfde bronnen aan ons dat Adil Ramzi op het verlanglijstje staat van de Marokkaanse bond. Naast de trainer van Jong PSV staat ook oud-assistent Rachid Benmahmoud op het lijstje om deel uit te gaan maken van de staf van het Marokkaans elftal.

Bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa viel bondscoach Vahid Halilhodzic in de uitzending van MFM Radio op meerdere vlakken aan. Zou zou hij het niet eens zijn met zijn taktiek en ook niet met hoe de Bosniër omgaat met de sfeer in de spelersgroep. Als kers op de taart bevestigde Lekjaa opnieuw dat Ziyech mee zal gaan naar het WK.