FC Groningen in gesprek met Mahi over nieuw contract

Chamakh zet zinnen op Griekenland en zet de Emiraten in de wachtkamer
woensdag, 8 februari 2017, 9:32
Video: NH Sport op bezoek bij Tarik Tissoudali
woensdag, 8 februari 2017, 21:24
Bekijk alles

FC Groningen wil langer door met Mimoun Mahi. De club is in gesprek met de Marokkaanse aanvaller, over een nieuw contract. Dat laat algemeen directeur Hans Nijland weten op de website van de Eredivisieclub.

“Nadat wij vorige week een aantal biedingen op onze clubtopscorer Mimoun Mahi naast ons neer hebben gelegd, zijn wij met hem en zijn management om de tafel geschoven om te praten over de toekomst”, geeft Nijland aan. “Hoewel wij nog een optie in zijn contract hebben staan, zijn wij met Mimoun in gesprek over een nieuw contract”, vervolgt Hans Nijland. “Wij willen proberen om hem langer aan ons te binden. De komende periode zullen wij hierover op gezette tijden verder met hem praten”, aldus de algemeen directeur van FC Groningen.

Mimoun Mahi maakte in dienst van Sparta Rotterdam zijn debuut in het betaald voetbal en maakte in 2014 de overstap naar FC Groningen. Het contract van de 22-jarige aanvaller loopt deze zomer af, maar FC Groningen heeft een optie in zijn contract staan om deze met twee seizoenen te verlengen.