FC Transfervrij: Deze spelers zijn nog gratis op te halen

FRMF verrast en stelt Reynald Pedros aan als bondscoach van Marokko
woensdag, 25 november 2020, 23:00
Video – Helmond Sport pakt drie punten na heerlijke doelpunt van Loukili
zaterdag, 28 november 2020, 0:36
Bekijk alles

Clubs uit de Eredivisie en uit de hele wereld haalden de afgelopen maanden al wat transfervrije spelers.  De transfermarkt is dan misschien wel gesloten, maar clubs die nog op zoek zijn naar spelers kunnen altijd kijken naar spelers die nog zonder club zitten. 11lions.nl maakte een lijstje met 5 spelers die op dit moment transfervrij zijn.

Een linksback nodig? Nadir Achahbar is een aanvallend ingestelde linksachter, die ook niet aarzelt om af en toe stevig in te grijpen. De Marokkaanse linksback genoot zijn opleiding bij ADO Den Haag en werd eerder opgeroepen voor de jeugdelftallen van Marokko. Achahbar bemoeit zich als linksback actief met het aanvalsspel, en weet gevaar te stichten met dribbels en zijn nauwkeurige voorzetten.

🎬- Nadir Achahbar – Highlights – ADO Den Haag

De 1,90 meter lange keeper speelde in de jeugd van RKSV MULO, VVV-Venlo en Vitesse voordat hij naar Ajax vertrok. Issam El Maach keepte de afgelopen twee seizoenen voor Jong Ajax. De Marokkaanse keeper heeft een fantastische reflex. Bekijk hieronder meer beelden van Issam El Maach.

🎬- Issam El Maach – Highlights – Ajax

Voor de Eredivisie geen onbekende. De man die vooral bij ADO Den Haag de sterren van de hemel speelde. Nasser El Khayati kwam afgelopen seizoen nog uit voor Qatar SC, en is ook op dit moment gratis op te halen. Doelpunten en assists nodig dan zit je bij Nasser El Khayati goed.

🎬-Abdenasser El Khayati – Highlights

Ook de 21-jarige Ouail El Merabet is transfervrij! de jonge middenvelder speelde eerder bij ADO Den Haag, AZ, Willem ll en Sparta Rotterdam. Een middenvelder met veel pit en loopvermogen!

Ook geen onbekende naam is Iliass Bel Hassani. Speelde eerder voor Sparta, Heracles, AZ, FC Groningen en PEC Zwolle genoeg ervaring dus in de Eredivisie. Zijn laatste club was Al-Wakrah in Qatar, voor meer doelpunten en assists bel 📞Belhassani.

🎬 – Iliass Bel Hassani – Highlights