Feddal zet tijdelijk punt achter internationale loopbaan

Tighadouini op huurbasis naar FC Twente
woensdag, 23 augustus 2017, 7:13
Droomtransfer Sabiri naar Huddersfield Town
woensdag, 23 augustus 2017, 14:21
Bekijk alles

Zouhair Feddal lors d’une conférence de presse, mercredi (09/11/16) à Marrakech, sur les éliminatoires de la Coupe du Monde 2018.

Zouhair Feddal heeft tot nader order bedankt voor Marokko. De centrale verdediger van Real Betis stelt zich, zolang Hervé Renard bondscoach is, niet langer beschikbaar voor het Marokkaans elftal.

BeinSports journalist Achraf Ben Ayad maakte dit gisteren bekend. Vandaag bevestigt Feddal dit via zijn Social Media kanalen. Het besluit komt nadat Hervé Renard de centrale verdediger voor de zoveelste keer niet heeft opgenomen in de selectie van Marokko.

Zo mocht Zouhair Feddal, ondanks dat hij vorig seizoen één van de vaste krachten was van Deportivo Alaves, niet mee naar de Afrika Cup. Ook in de twee wedstrijden die daarop volgde (Tunesië en Burkina Faso) liet de bondscoach van Marokko Feddal thuis. Tegen Oranje en Kameroen maakte Feddal wel deel uit van de selectie, maar opnieuw voelt de verdediger zich gepasseerd.

“Het is altijd een eer voor mij geweest om voor het Marokkaans elftal te spelen”, geeft Feddal aan. “Echter heb ik voor ieders bestwil dit besluit genomen. Ik dank iedereen voor het begrip”, sluit de verdediger af, die afgelopen weekend nog 90 minuten in actie kwam tegen FC Barcelona.