Fortuna Sittard huurt El Messaoudi voor één seizoen van KV Mechelen

Benatia, Boussoufa en El Ahmadi beslissen na WK over toekomst als international
vrijdag, 22 juni 2018, 14:30
De toekomst van het Marokkaans elftal
vrijdag, 22 juni 2018, 16:41
Bekijk alles

SITTARD - Voetbal, 02-03-2018, Fortuna Sittard Stadion, Seizoen 2017 - 2018, Jupiler League, Fortuna Sittard - MVV,

Ahmed el Messaoudi is aankomend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. Fortuna Sittard is er in geslaagd, de  middenvelder voor één seizoen te huren van KV Mechelen.

Op de clubwebsite laat de Marokkaanse speler het volgende weten: “Ik heb de Eredivisie altijd al een interessante competitie gevonden vanwege de manier van voetballen én vanwege de sfeer in de stadions. Ik heb gehoord dat aan sfeer in Sittard sowieso geen gebrek is. Fortuna is voor mij een goede stap om mij verder te ontwikkelen als speler. Na mijn gesprek met technisch directeur van Fortuna heb ik geen moment geaarzeld om het aanbod te accepteren. Het is voor mijzelf en het team nu zaak er volop tegenaan te gaan in de voorbereiding. Dan weet ik zeker dat we goed beslagen te ijs komen als de competitie begint en dat we op een mooie plek op de ranglijst eindigen.

Ahmed El Messaoudi maakt onder oud bondscoach Badou Zaki zijn debuut tegen Uruguay.