FUS Rabat en Wydad Casablanca eindigen bovenaan

Malaga verlengt contract En Nesyri tot 2020
woensdag, 24 augustus 2016, 16:41
Southampton in gesprek met Lille over Boufal
donderdag, 25 augustus 2016, 10:02
Bekijk alles

FUS Rabat kwalificeerde zich twee weken geleden voor de halve finale van de African Confederations Cup. Dinsdag volgde het laatste duel uit de groepsfase. Tegen Etoile Sportive du Sahel werd de eerste plek in de groep veilig gesteld. Wydad Casablanca deed gisteren exact het zelfde, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Zesco United. Kawkab speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen Al-Ahli Tripoli, maar de uitschakeling was twee weken terug al een feit voor de club uit Marrakech.

CAF Confederations Cup
FUS-Rabat moest het dinsdag opnemen tegen Etoile Sportive du Sahel. De wedstrijd kende weinig kansen voor beide teams. De ploeg van Walid Regraugi had aan een gelijkspel genoeg om groepswinnaar te worden. De wedstrijd tussen beide teams eindigde in een saaie 0-0. In de halve finale wacht MO Bejaia uit Algerije.

CAF Champions League
Wydad kwam gisteren in actie tegen Zesco United. Ook Wydad had aan een gelijkspel genoeg om groepswinnaar te worden. De club uit Casablanca kwam vroeg op een achterstand door een doelpunt van Dawid Ovino. In de tweede helft begon Wydad beter te voetballen en nog geen tien minuten later tekende de Nigeriaanse international Chisom Chikatara voor de gelijkmaker en de 1-1 eindstand. In de halve finale zal Wydad het op moeten nemen tegen het Egyptische Al Zamalek.