‘Galatasaray speelt vreemde rol in transfersoap Belhanda’

Video – Heerlijke actie van Faycal Fajr
maandag, 14 januari 2019, 23:23
El Hankouri verruilt Feyenoord voor FC Groningen
woensdag, 16 januari 2019, 13:19
Bekijk alles

De transfersoap rond Younès Belhanda begint een vreemde wending te krijgen. De afgelopen dagen verschenen er meerdere berichten over de Marokkaanse international, waarbij hij in verband werd gebracht met het Saoedische Al-Ittihad. Gisteravond meldde het Franse L’Equipe dat de 28-jarige speler van Galatasaray inderdaad op weg is naar Al-Ittihad.

De transfer lijkt volgens Manu Lonjon op losse schroeven komen te staan. De Franse journalist laat op Twitter weten dat Galatasaray de aanbieding van de club uit Saoedi-Arabië naast zich heeft neergelegd: “In eerste instantie wilde Belhanda niet vertrekken, maar de clubleiding stuurde aan op een vertrek. Nu Belhanda akkoord is met Al-Ittihad, heeft de club de aanbieding niet geaccepteerd. Galatasaray heeft Belhanda gevraagd te blijven, omdat er geen vervanger voor hem is. Een opmerkelijke scenario”.

Younès Belhanda maakt ruim anderhalf jaar deel uit van de selectie van Galatasaray. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2021 bij de club uit Istanbul.