Halilhodžić : “Ik weet dat Munir voor Marokko wilt uitkomen”

Video – Mehdi Chahiri scoort tegen FC Lorient
zondag, 23 augustus 2020, 17:16
Munir mag Malaga transfervrij verlaten
maandag, 24 augustus 2020, 18:38
Bekijk alles

Op 18 september is het zover. Dan zal tijdens het FIFA congres gestemd worden op de nieuwe FIFA regel. De 211 voetbalfederaties zullen uit moeten maken of de FIFA een switch voor ‘vergeten internationals’ mogelijk zal maken.

Dat zou betekenen dat indien deze regel de meerderheid van de stemmen krijgt, Anwar El Ghazi, Zakaria Bakkali en Munir El Haddadi in aanmerking kunnen komen voor het Marokkaans elftal. Bij een meerderheid zal de nieuwe regel ook vanaf dat moment ingevoerd worden.

In gesprek met alaraby.co.uk laat Vahid Halilhodzic het volgende weten : “Ik weet dat Munir voor Marokko wilt uitkomen dat zag je laatste ook tijdens de Europa League, toen hij aan het feesten was met Yassin Bono en Youssef En Nesiry.”

Vahid gaat verder : “Persoonlijk kan ik er niks over zeggen nu, aangezien zijn zaak moeilijk is en de FIFA nog niks heeft besloten. Dus ik zal niet veel tijd verspillen aan dingen die niet betrouwbaar zijn op dit moment. Er staat ons genoeg werk te wachten, zoals het scouten van andere spelers”, sloot Vahid af.