Heracles troeft FC Twente af en bindt Darri langer aan zich

Video – Chafik : “We zullen strijden voor de halve finale”
vrijdag, 27 januari 2017, 12:28
Video – 50 euro boete voor bondsvoorzitter Faouzi Lakjaa
vrijdag, 27 januari 2017, 20:32
Bekijk alles

ALMELO - Heracles Almelo - Ajax, Voetbal, Ere Divisie , seizoen 2014-2015 , 11-04-2015 , Polman stadion , Heracles Almelo speler Brahim Darri baalt.

Brahim Darri vertrekt niet naar aartsrivaal FC Twente, maar verlengt zijn aflopende contract met 2,5 jaar bij Heracles Almelo. Zo is op de website van de club uit Almelo te lezen.

De 22-jarige aanvaller sprak in december met FC Twente over een mogelijke overstap. Heracles Almelo heeft de in Amersfoort geboren voetballer uiteindelijk een contractverlenging aangeboden, waar Darri op in is gegaan.

“Ik heb het enorm naar m’n zin in Almelo. Ook andere clubs toonden interesse, maar ik wil graag hier blijven en zie voldoende mogelijkheden mij bij Heracles verder te ontwikkelen. Ben dan ook blij met m’n contractverlenging en zal alles doen om er een groot succes van te maken”, geeft Darri aan op de website van Heracles.

Darri verruilde in 2007 de jeugdopleiding van Ajax voor Vitesse. Hij werd door de club uit Arnhem tussentijds verhuurd aan De Graafschap en speelt sinds 2015 voor Heracles Almelo.