“Het is een tijd geleden dat we een speler hebben gehad als Ziyech bij Marokko”

Video – Hamdallah scoort twee keer tegen Al Ittihad
zondag, 28 april 2019, 10:03
Video: Faycal Fajr met wereldgoal matchwinner voor Caen
zondag, 28 april 2019, 20:02
Bekijk alles

Eén van de weinige Marokkaanse internationals die een finale heeft bereikt op de Afrika-Cup, is oud-international van het Jaouad Zaïri. In een kort interview met Oussoud News, liet Zaïri weten dat Marokko beschikt over een getalenteerde generatie.

“Ziyech heeft een heerlijke pass in zijn benen. Het is een speler die veel assists geeft. Alhamoulilah, het is goed om zo’n speler te hebben in het Marokkaanse elftal. Het is een tijd geleden dat we een speler hebben gehad als Ziyech bij Marokko. Het is een groot talent en hij bewijst het in de Champions League. Marokko zal hem echt nodig hebben op de Afrika-Cup 2019”, aldus Zaïri.

“Naast Ziyech heb je ook Youssef En-Nesyri”, vervolgt Zaïri. “Ondanks dat hij onlangs geblesseerd is geraakt, heeft hij ons laten zien dat hij een speler is voor de toekomst insha’Allah”

De oud-Marokkaanse international was ook lovend over de bondscoach van Marokko, Hervé Renard: “Het is een geweldige generatie met een goede bondscoach die ervoor zal zorgen dat Marokko het ver kan schoppen op de Afrika-Cup”, sloot Zaïri af.