Ibrahim Salah : “Superblij met de overwinning van Marokko op België”

Video – Bono: “Alhamdolilah gaat alles weer goed”
zondag, 27 november 2022, 18:19
Video – Ontlading na fluitsignaal
donderdag, 1 december 2022, 18:35
Bekijk alles

Marokko boekte vanmiddag tijdens tweede groepswedstrijd een mooie zege op België. De overwinning kwam tot stand door doelpunten van Abdelhamid Sabiri en Zakaria Aboukhlal.

Voor de Marokkaanse Belgen was het een speciale wedstrijd die extra druk meebracht. Zo ook voor Ibrahim Salah speler van KAA Gent en Marokko O23: “Ja, ik was voor de wedstrijd beetje gestresst en nerveus, maar na de wedstrijd waren we superblij met de overwinning”, laat Ibrahim Salah weten aan 11lions.

Op de vraag wat Ibrahim Salah van het Marokkaanse elftal vond liet de aanvaller weten : “We speelde goed, onze aanvallers maakten het verschil. We scoorde op een ideale moment tegen België”

Ibrahim Salah gaat verder: “De eerste wedstrijd tegen Kroatië, de nummer 2 van het vorige WK was ook goed. Ik heb er weinig over te zeggen. Walid Regragui levert echt goed werk”.

Wat we van het Marokkaanse elftal tijdens het WK kunnen verwachten zei Salah : “We hebben een leuk elftal. We hebben middelen om ver te komen Insha Allah!”

Op de vraag hoe de vreugde was na de wedstrijd : “Het is niet te omschrijven, ik ben zelf actief voor Marokko O23 en dan zien we hoe Marokko van Belgie wint. Dan kan je alleen maar trots zijn dat je een Marokkaan bent. Insha Allah raken we ver tijdens het WK” sloot Salah af.