“Ik kan nu alleen mijn excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen”

Update : Amrabat mogelijk toch aanwezig tegen Portugal
zaterdag, 16 juni 2018, 9:32
Renard: “Er kan nog veel gebeuren”
zaterdag, 16 juni 2018, 12:21
Bekijk alles

Het WK is gisteravond slecht begonnen voor Aziz Bouhaddouz. De Marokkaanse aanvaller scoorde gisteren in de 95e minuut in eigen doel tegen Iran.

In een gesprek met 11Freunde zegt Bouhaddouz: “Wat moet ik nog eigenlijk zeggen? Ik weet dat ik voor veel mensen de schlemiel van de wedstrijd ben. Maar ik hoop dat ze me kunnen vergeven”.

“Het was mijn eerste wedstrijd op een WK”, vervolgt de spits. ” Je kon zien hoe blij ik was, maar dat veranderde binnen 20 minuten in een nachtmerrie. Ik kan nu alleen mijn excuses aanbieden aan 35 miljoen Marokkanen en mijn medespelers”, sloot Bouhaddouz af.