“Ik zou zeker een versterking zijn”

“Het is jammer dat de bondscoach mij nu niet nodig heeft”
dinsdag, 14 november 2017, 8:58
Video: Voetbal Inside over WK kwalificatie Marokko en rellen
dinsdag, 14 november 2017, 12:16
Bekijk alles

Nasser El Khayati droomt van het Marokkaans elftal. De 28-jarige aanvaller van Ado Den Haag ziet voor zichzelf een rol van betekenis in dit Marokkaans elftal. “Ik zou zeker een versterking zijn. Ik kan in elk geval makkelijk mee met de Marokkaanse selectie”, laat El Khayati weten tegenover het Algemeen Dagblad.

El Khayati (foto, Ado) is tot op heden nog niet in aanmerking gekomen voor het Marokkaans elftal. Als het aan de speler van ADO ligt, wordt hij zo snel mogelijk uitgenodigd. “Het gaat lastig worden, want de jongens die nu bij de selectie zitten, hebben het voor elkaar gekregen. Maar het WK is pas in juni. Er is dus gewoon een kans”.

“De buitenspelers van PEC Zwolle, Mokhtar en Namli, doen het momenteel goed. Labyad en Ayoub van FC Utrecht maken een goede kans. Er zijn zoveel goede Marokkaanse spelers dat ik anderen nu waarschijnlijk tekort doe. Ik denk dat ze na dit weekend allemaal denken: ‘Ik heb nog een maandje of zes, zeven om een kans te maken op het WK’. Dat is een extra motivatie. Er lonkt iets prachtigs”, aldus El Khayati.