Ivoorkust – Marokko: Programma van de Leeuwen van de Atlas

Bondscoach Sellami roept 26 internationals op voor trainingskamp
zondag, 5 november 2017, 18:49
Update: Genoa gaat in de fout; Taarabt niet in de selectie
dinsdag, 7 november 2017, 11:57
Bekijk alles

Het Marokkaans elftal moet op zaterdag 11 november het WK2018-ticket veiligstellen in en tegen Ivoorkust. Bondscoach Hervé Renard heeft samen met de Marokkaanse voetbalbond het volgende programma samengesteld voor de aankomende dagen.

Zo traint de nationale ploeg vandaag, morgen en woensdag in Stade Moulay Abdellah te Rabat. Verwacht wordt dat alle spelers zich vandaag zullen melden bij de nationale ploeg. Vanmiddag zal er om 17:00 lokale tijd worden getraind. Voor dinsdag staan er twee trainingssessies op het programma. De Leeuwen van de Atlas zullen éénmaal in de ochtend en éénmaal in de avond trainen. Op woensdag zullen de internationals ’s ochtends trainen en daarna afreizen naar Abidjan.

Op donderdag en vrijdag zal de nationale ploeg trainen in Stade Félix Houphouët-Boigny, het stadion waar de wedstrijd tegen Ivoorkust gespeeld zal worden. Marokko heeft aan één punt genoeg kwalificatie af te dwingen voor WK2018 in Rusland. De wedstrijd zal aanstaande zaterdag om 18:30 Nederlandse tijd uitgezonden worden op één van de kanalen van BeinSport.