Kawtar Ait Omar: “Tot nu toe is Marokko een hele leuke ervaring”

Video – Katachtige reddingen Munir tegen CD Tenerife
woensdag, 17 juni 2020, 0:36
El Azzouzi: “Samen met mijn tweelingbroer spelen voor Marokko is een droom”
donderdag, 18 juni 2020, 18:46
Bekijk alles

Een van de nieuwe gezichten bij het Marokkaanse dameselftal is Kawtar Ait Omar in gesprek met parkstadactueel.nl vertelt ze over haar ervaring bij de Atlas-Leeuwinnen.

De middenveldster heeft de komende seizoenen twee dromen: “Voetballen als prof in de Eredivisie en als international voor Marokko, dat zijn mijn dromen. Ik ben nog jong en heb een goed gevoel bij vv Alkmaar. Ik denk dat die mensen mij klaar zulle stomen voor de Eredivisie. Ik heb daar zeker veel vertrouwen in en ik ben super gemotiveerd om via de beloften uiteindelijk een vaste waarde bij de hoofdmacht  te kunnen worden. En, wie weet wat Marokko mij nog gaat brengen.

“Tot nu toe is Marokko een hele leuke, rijke, ervaring, hetgeen ik in het begin niet echt had verwacht. Inmiddels bevalt het prima. En trouwens, sportief gezien is er perspectief. We kunnen ons namelijk nog kwalificeren voor het WK O17 in India.”

“Met Marokko O20 heb ik twee maanden geleden mijn eerste oefeninterland gespeeld. Dat was tegen Gabon, we wonnen met 7-1 en ik mocht een penalty benutten. Dat is best lekker, aldus Kawtar Ait Omar.

(Bron : parkstadactueel.nl)