Khalid Karami op huurbasis naar NAC Breda

Video – Afrikaanse tackle slechts geel ….
donderdag, 27 december 2018, 18:14
Boutaïb verlaat Malatyaspor voor Zamalek SC
woensdag, 2 januari 2019, 16:05
Bekijk alles

Vitesse Arnhem en NAC Breda hebben een akkoord bereikt over de tijdelijke transfer van Khalid Karami. De Marokkaanse rechtsback wordt per direct verhuurd aan NAC Breda.

Khalid Karami is tot het einde van het seizoen verhuurd aan NAC Breda en laat op de clubwebsite weten dat deze verhuurperiode een goede uitkomst biedt:“Voor mij biedt deze verhuur een goede uitkomst. Ik heb hele goede ervaringen met de trainer opgedaan bij Excelsior. Dat opgeteld bij het gegeven dat NAC een prachtige club is met een stadion vol mensen die echt leven voor het voetbal gaf mij de doorslag om voor NAC te kiezen.”

Khalid Karami kwam in de jeugd uit voor verschillende Amsterdamse clubs, waaronder Zeeburgia. In 2007 maakte hij de overstap naar RKC, maar na één seizoen vertrok hij naar DWS. Via JOS Watergraafsmeer kwam Karami in 2011 terecht bij Go Ahead Eagles, vervolgens speelde Marokkaanse verdediger nog voor Excelsior, dat hem transfervrij overnam. Na 5 seizoenen in Rotterdamse dienst tekende Karami voor Vitesse.