Khalid Yassine: “Vahid is het verhaal van Duizend-en-een-nacht”

Harit dichtbij overgang naar Olympique Marseille
zaterdag, 28 augustus 2021, 10:47
Adli verlaat Toulouse voor Bayer 04 Leverkusen
zaterdag, 28 augustus 2021, 12:14
Bekijk alles

Nadat de selectie bekend werd gemaakt is er hevige kritiek ontstaan in voetbalminend Marokko. Zo haalde journalist Khalid Yassine, die eerder werkzaam was bij BeinSports, hard uit naar Vahid Halilhodžić.

“Als je de selectie ziet van het Marokkaanse elftal dan denk je dat Vahid Halilhodžić mischien niet weet dat we WK kwalificatie wedstrijden spelen. Dertig procent van de selectie is nieuw of komt na lange tijd terug”.

Khalid gaat verder: “Het is echt niet te geloven dat we nu nog na twee jaar spelers testen Je hebt spelers met ervaring zoals Noussair Mazraoui, en dan roep je Sofiane Alakouch op die eerder aangaf niks meer van Marokko te willen weten. Maar nadat hij naar FC Metz ging, de nummer 14 van de Franse competitie, riep Marokko hem weer op omdat hij geen kans meer zag in de Franse selectie.”

“Het Marokkaanse elftal met Vahid is het verhaal van Duizend-en-één-nacht. Als je deze selectie aan een normale burger uit bijvoorbeeld Nepal laat zien, dan zal die er zelfs niks van begrijpen”.