Labyad en Ayoub zien kansen bij Marokko

“Ik heb vertrouwen dat ik meega naar het WK“
zaterdag, 18 november 2017, 9:45
Contract Hervé Renard reeds verlengd tot 2022
zaterdag, 18 november 2017, 17:20
Bekijk alles

Zakaria Labyad en Yassin Ayoub zien genoeg kansen om deel uit te maken van de WK selectie van Marokko. De twee spelers van FC Utrecht kwamen voor het bereiken van het WK in aanmerking voor Marokko, maar ontbraken in de selectie die hebt WK heeft bereikt.

“Ik heb er met enorme trots naar gekeken. Maar ook met een lekker, mooi en spannend gevoel”, geeft Laybad aan in gesprek met de Telegraaf. “Hiervoor heb ik altijd erbij gezeten en heel wat interlands gespeeld. Op mijn zeventiende heb ik al mijn debuut gemaakt. Mijn nadeel was dat ik niet speelde bij mijn club toen deze bondscoach werd aangesteld. Maar nu speel ik alweer meer dan een half jaar. Ik ga er zeker voor om erbij te zijn op het WK. De concurrentie is groot, maar die was ook al groot in de tijd dat ik speelde voor Marokko”, aldus Labyad.

Ayoub is eerder geselecteerd voor Marokko, maar heeft zijn debuut nog niet gemaakt. “Ik heb daarna nog contact gehad met de bondscoach en die heeft aangegeven dat ik op deze voet moet doorgaan. Het WK is een heel mooi doel. Ik heb eerder jeugdinterlands voor Nederland gespeeld, maar ik heb de keuze voor Marokko gemaakt. Het voelt heel goed en de sfeer in de selectie is geweldig. We gaan als broers met elkaar om”, aldus Ayoub.