Lakjaa: “We hebben geen excuses meer”

Voetbalbond Marokko denkt aan Olympique Lyon trainer Bruno Génésio
dinsdag, 7 mei 2019, 0:52
Video- Hakim Ziyech scoort tegen Tottenham Hotspur
woensdag, 8 mei 2019, 21:51
Bekijk alles

Fouzi Lakjaa was vandaag te gast in de Radioprogramma Mars Attack bij RadioMars. Daar werd gesproken het nationale elftal.

Met Hervé Renard hebben we sinds het begin een duidelijk contract en doelstellingen besproken. Wij zijn verplicht om iets te winnen. Wat als wij nou tot 2022 niks presteren?

“Als we niks presteren op de Afrika Cup, wat moeten we dan zeggen? Op naar de volgende competitie? We moeten klaar zijn voor elke grote competitie en de volgende is de Afrika Cup”, liet Lakjaa weten.

“Ik praat eerst als fan van het nationale elftal. We hebben gewacht sinds 1976 en nu hebben wij alles om deze Cup te winnen. We hebben geen excuses meer. Het is duidelijk. Een week geleden hebben we een vergadering gehouden met alle stafleden waar we alles goed hebben besproken en dat meer dan vier uur heeft geduurd”.

Lakjaa gaat verder; “Aankomende donderdag is er weer een vergadering waar Hervé Renard ook bij aanwezig zal zijn. De laatste keer hebben wij het over zijn zwakke punten gehad, wat zeer normaal is. Dat geldt ook voor Mustapha Hadji, Noureddine Naybet en Beaumelle. Veel mensen denken dat ik afhankelijk ben van de bondscoach maar daar klopt helemaal niks van”, sloot Lakjaa af.