Lazaar: “Ik geef mijn bloed en hart voor Marokko”

“Heb aanbiedingen gehad uit Frankrijk, Portugal en Nederland”
vrijdag, 15 december 2017, 10:00
Marokko treft Servië in Belgrado
zaterdag, 16 december 2017, 14:19
Bekijk alles
Eén van de spelers die het laatste jaar ontbrak in de selectie van Marokko, is Achraf Lazaar. Sinds zijn overstap naar Newcastle United, rekent bondscoach Hervé Renard niet meer op de Marokkaanse linksback. Nu Lazaar minuten maakt bij het Italiaanse Benevento, hoopt Lazaar weer in beeld te komen bij de Leeuwen van de Atlas.
Lazaar hoopt met Marokko deel te nemen aan het WK: “Marokko is net als een moeder voor mij. Daar kan je geen nee tegen zeggen. Voor mij is het nationale elftal iets wat ik niet kan omschrijven” aldus Lazaar.
Achraf Lazaar ging verder: “Ik ontvang altijd berichten van de spelers van de nationale ploeg en van de assistent coach, de coach vertelde dat ik gewoon mijn best moet doen”.
Lazaar sloot af met de volgende woorden: ”Ik zal altijd klaar staan voor Marokko. Ik zou mijn bloed en hart geven voor Marokko, net als wat ik voor me moeder doe”.