Lekjaa: “Als ik niets meer kan betekenen voor de bond, dan stap ik zelf op”

Video – Mbark Boussoufa scoort tegen Al-Faisaly
donderdag, 7 maart 2019, 18:36
Video – Hamdallah & Amrabat zorgen voor ‘remontada’ tegen Al-Ettifaq
vrijdag, 8 maart 2019, 19:02
Bekijk alles

Fouzi Lekjaa heeft vandaag van zich afgebeten bij Radio Mars. De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond was vanochtend te gast bij de Marokkaanse radiozender en liet o.a. weten dat hij niet voor eigen belang zit bij de Marokkaanse bond.

“Laat het duidelijk zijn dat ik niet bij de Marokkaanse voetbalbond zit om carrière te maken. Ik heb niemand nodig om mezelf te verdedigen. Als ik merk dat ik niets meer kan betekenen voor de bond, dan stap ik zelf op. Daar heb ik niemand voor nodig”, vertelt Lekjaa. “De dag dat ik bondsvoorzitter ben geworden, heb ik gezegd de structuur beter moet in Marokko. Veel mensen vertelden toen dat het niet zou lukken. Wij zijn nu jaren verder en kijk maar naar het resultaat”, aldus Lekjaa.

“Niemand hoeft mij te verdedigen. Als er één iemand is die ik ooit heb gebeld, of het nou een journalist of clubvoorzitter is, om te zeggen dat diegene goed over mij moet praten, dan moet hij nu bellen. En dan heb ik het over alle 35 miljoen Marokkanen. We moeten het samen doen. Het is ons land en het is onze jeugd. We moeten verder gaan”, sloot Lekjaa af.