Mahi wekt interesse Trabzonspor op

Hakimi maakt officieus debuut voor Real Madrid
maandag, 24 juli 2017, 9:09
Real Betis neemt Feddal over van Deportivo Alaves
maandag, 24 juli 2017, 20:54
Bekijk alles

Volgens verschillende Turkse nieuwsbronnen heeft het Turkse Trabzonspor oog laten vallen op Mimoun Mahi. De Marokkaanse aanvaller, die zichzelf het afgelopen seizoen met 17 competitiedoelpunten tot clubtopscorer heeft gekroond bij FC Groningen, is één van de potentiële versterkingen voor de Süper Lig club.

Afgelopen winterstop dreigde FC Groningen Mahi te verliezen aan Fulham. De clubleiding van de Groningers werkte uiteindelijk niet mee aan een transfer, omdat er niet op tijd een vervanger kon worden aangetrokken. De 23-jarige aanvaller gaat ervan uit dat zijn werkgever hem deze zomer wel laat gaan.

“Kijk, als er een supermooie club voorbij komt die een goed bod op tafel legt, hoop ik dat FC Groningen meewerkt. Daar ga ik wel vanuit. In de winter heeft directeur Hans Nijland me niet laten gaan, omdat er geen vervanger meer gehaald kon worden en het vertrek van nóg een speler niet fair zou zijn geweest richting supporters. Dat begreep ik”, gaf Mahi vorige week aan tegenover het Dagblad van het Noorden.