Marokko wint met 4-0 van Palestina

Video – Hamza Mendyl levert twee assists tegen Konyaspor
zondag, 28 november 2021, 14:49
Video – Hakim Ziyech scoort tegen Watford
woensdag, 1 december 2021, 23:04
Bekijk alles

Het Marokkaanse lokale elftal onder leiding van Houssine Ammouta wist vandaag met 4-0 te winnen in de eerste groepswedstrijd tegen Palestina.

Marokko begon goed aan de wedstrijd en kreeg wat kansen via Karim El Berkaoui en Ismail El Haddad. Na een halfuur opende Mohammed Nahiri de score met een heerlijk afstandsschot.

De eerste helft eindigde in 1-0. In de rust werd werd El Berkaoui vervangen door Walid Azaro. In de 55e minuut was het weer raak voor Marokko via Abdelilah Hafidi na een voorzet van Mohammed Chibi. De VAR had laatstgenoemde in de eerste helft bijna een rode kaart opgeleverd na een charge, maar de scheidsrechter ging daar gelukkig voor Marokko niet in mee.

Marokko ging verder in de tweede helft met aanvallen. Niet veel later scoorde Hafidi zijn tweede van de avond na een heerlijke bal van Walid El Karti. Dezelfde El Karti vond Azaro, maar de treffer van de ingevallen spits werd wegens buitenspel afgekeurd.

in de 86e minuut kreeg Marokko een penalty via Soufian Rahimi. Aanvoerder Badr Banoun nam de penalty feilloos en bracht de eindstand op 4-0.