Numancia geeft El Mohamadi niet vrij tegen Oranje

Video: “Ik kom voor de winst tegen Verhoeven”
dinsdag, 9 mei 2017, 21:33
Video: Staredown Ismael Lazaar vs Rico Verhoeven
woensdag, 10 mei 2017, 16:30
Bekijk alles

Het Marokkaans elftal zal het op 31 mei tegen Oranje zonder Munir El Mohamedi moeten doen. De Marokkaanse doelman, die onder contract staat bij Segunda Division formatie CD Numancia, is niet vrijgegeven door zijn club voor de oefeninterland tegen Oranje.

De Segunda Division, de op één na hoogste divisie uit Spanje, eindigt pas op zondag 11 juni. Omdat de oefeninterland tegen Oranje net buiten de FIFA-kalender valt, hoeft CD Numancia haar tweede doelman niet af te staan. Tegen Kameroen is de Marokkaanse sluitpost er wel bij.

Munir El Mohamedi heeft zijn basisplek verloren na zijn terugkeer van de Afrika Cup 2017. Het zou voornamelijk te maken hebben met het feit dat hij een aanbieding vanuit de club om zijn contract te verlengen, naast zich heeft neergelegd. Wil de Spaanse tweededivisionist nog wat verdienen aan de Marokkaanse doelman, dan dient hij deze zomer of aankomende winter te worden verkocht.

Het is onbekend of het Marokkaans elftal tegen Oranje over Yassine Bounou mag beschikken. De doelman van FC Girona komt ook uit in de Segunda Division.