Oussama Tannane mag weg bij Las Palmas

Rachid Taoussi gaat aan de slag in Algerije
donderdag, 28 december 2017, 14:23
CHAN 2018: Sellami selecteert 26 spelers; drie spelers vallen nog af
zondag, 31 december 2017, 19:38
Bekijk alles

Voor Oussama Tannane is er geen toekomst meer bij Las Palmas. Door de trainerswissel bij de La Liga formatie, mag de Marokkaanse international op zoek naar een nieuwe club. Zo liet Las Palmas trainer Paco Jémez weten tegenover het Spaanse radiostation Cadena SER.

De Spanjaard Paco Jémez werd op 21 december aangesteld als de vervanger van Manuel Marquez. De 49-jarige Marquez stapte eind september op bij UD Las Palmas en sindsdien namen de assistenten Juan Carlos Valeron en Francisco Ortiz de honneurs waar. Na twee trainingen te hebben geleid bij Las Palmas, concludeerde Paco Jémez dat Oussama Tannane mag vertrekken.

“Ik heb het bestuur laten weten een andere club te zoeken voor Oussama Tannane en Loïc Remy”, gaf de kersverse trainer van UD Las Palmas aan tegenover Cadena Ser. “We zullen ze helpen met het vinden van een andere club. Het is een beslissing die gemaakt is op sportieve gronden”, voegde de oefenmeester eraan toe.

Het is niet opvallend dat zowel Oussama Tannane als Loïc Remy moeten vertrekken bij Las Palmas. Begin november gingen beide spelers tijdens de training met elkaar op de vuist. De 23-jarige Tannane is eigendom van Saint-Etienne en was aanvankelijk tot medio 2018 verhuurd aan Las Palmas. Onbekend is of de Marokkaanse international terugkeert naar zijn Franse werkgever, waar hij nog tot medio 2020 onder contract staat.