Ramzi: “Diep van binnen hoop ik dat hij toch ooit voor Marokko speelt”

Drie clubs geïnteresseerd in Amine Khammas
maandag, 15 juni 2020, 19:25
Video – Katachtige reddingen Munir tegen CD Tenerife
woensdag, 17 juni 2020, 0:36
Bekijk alles

Adil Ramzi heeft de hoop nog niet opgegeven als het gaat om de interlandkeuze van Mohammed Ihattaren. In gesprek met journalist Tarik Sougrati, dat live op Instagram te zien was, geeft Ramzi aan Ihattaren ooit in het Marokkaans shirt te willen zien.

“Natuurlijk hoop ik dat een speler van zijn kaliber voor het Marokkaans elftal speelt en ons trots maakt”, vertelt Ramzi. “Het is een gevoelige kwestie, maar het blijft een persoonlijke keuze.”

De oud-international van Marokko hoopt dat Ihattaren toch terugkomt op zijn keuze voor Oranje: “Hij is opgeroepen voor Oranje, maar hij is officieel nog geen Nederlands international. Ik hoop natuurlijk dat hij terugkomt op zijn keuze en voor Marokko kiest. Maar ik zal hem daar nooit op aanspreken of beïnvloeden. Diep van binnen hoop ik dat hij toch ooit in het Marokkaans shirt te bewonderen is.” aldus Adil Ramzi

Op de vraag of hij Ihattaren kan overhalen, reageert de huidige jeugdtrainer bij PSV met een knipoog: “Misschien kan ik een hele lekkere Tajine voor hem klaarmaken. Dan vliegt hij direct naar Casablanca”.