Renard reageert en trekt stekker uit geruchtenmolen

Video: El Ahmadi bij Andy in de auto
dinsdag, 3 april 2018, 21:49
Badou Zaki vindt in Algerijnse club nieuwe werkgever
woensdag, 4 april 2018, 9:10
Bekijk alles

Hervé Renard vond zich gisteren genoodzaakt om te reageren op enkele geruchten over een mogelijk vertrek bij Marokko na het WK, die in de wereld zijn geholpen door de Marokkaanse nieuwsmedia Al Akhbar en Le360. Zo gaven beide nieuwsmedia aan dat Renard na het WK aan de slag gaat bij de nationale ploeg van Algerije. De bondscoach van Marokko bracht gisteravond via sociale media een statement naar buiten.

“De voorbereiding op het WK is in volle gang en opnieuw probeert men de ploeg te destabiliseren en het groepsproces te verstoren. Om direct aan alle geruchten en speculaties een eind te maken wil ik benadrukken dat ik het heel goed heb in Marokko”, gaf bondscoach Renard aan.

“Vandaag de dag hou ik mij alleen bezig met het bereiken van de best mogelijke prestatie op het WK in Rusland. Iets waar de Marokkaanse bevolking al 20 jaar op wacht”, vervolgt Renard. “Niets en niemand zal ons van deze koers af krijgen. Helaas komen dit soort berichten altijd naar buiten wanneer belangrijke deadlines naderen. De anonieme schrijvers van het stuk bezorgen hun werkgever hiermee geen goede naam. Ik sluit af met de volgende Arabische spreekwoord: De honden blaffen, de karavaan trekt verder.”