RS Berkane ontslaat Rachid Taoussi

Video: Doelpunt Medhi Benatia tegen Crotone
zondag, 26 november 2017, 23:09
Afrikaanse Speler van het jaar: El Ahmadi door naar tweede ronde
maandag, 27 november 2017, 21:35
Bekijk alles

Rachid Taoussi is niet langer de trainer van Renaissance Sportive de Berkane. De 58-jarige oefenmeester kwam na een serie slechte resultaten op de schopstoel te zitten. Na de 1-2 nederlaag tegen hekkensluiter MAT Tetouan van afgelopen zaterdag, mag Taoussi op zoek naar een nieuwe werkgever.

Ondanks het feit dat de club drie wedstrijden minder heeft gespeeld in de competitie, heeft het bestuur geen vertrouwen meer in oud-bondscoach van Marokko. Zo heeft de club uit Berkane nog drie inhaalwedstrijden op het programma staan; tegen FUS Rabat, Wydad Casablanca en DHJ Jadida. De huidige nummer 15 op de ranglijst wist dit seizoen maar één keer te winnen in de Botola Pro. Op 23 september boekte de club een 1-0 zege op OCS Safi. Ook werd RS Berkane in de halve finale van de Coupe du Trône uitgeschakeld door DHJ Jadida.

Taoussi werd in 2016 aangesteld als trainer van RS Berkane. Hiervoor stond de in Sidi Kacem geboren trainer o.a. aan het roer bij Raja Casablanca, MAS Fes, FAR Rabat en het Marokkaans elftal. Tot er een nieuwe trainer is aangesteld bij Nahdat Berkane, neemt oud-international Mounir Jaouani de honneurs waar.