Salah na zijn oproep voor Marokko: “Heb tranen in mijn ogen”

Chadi Riad: “Ik ben blij met het vertrouwen van de bondscoach”
donderdag, 16 maart 2023, 21:07
Abqar: “Mijn familie is trots dat ik voor Marokko ben opgeroepen”
donderdag, 16 maart 2023, 21:35
Bekijk alles

Voor de wedstrijden tegen Peru en Brazilie is ook aanvaller Ibrahim Salah van Stade Rennais geselecteerd. In gesprek met le360.ma vertelt de aanvaller over zijn eerste oproep.

“Het is op de eerste plaats een grote eer. Eerlijk gezegd ben ik zo verrast dat de emoties me te boven gaan. Ik heb tranen in mijn ogen”, aldus de 21-jarige speler.

Ibrahim Salah gaat verder: “Het is altijd een doel en een droom geweest. Nu moet ik gefocust blijven. Het is tijd om te werken. Ik zal er alles aan doen om mijn land niet teleur te stellen. Ik heb voor Marokko gekozen uit trots, eer en om mijn ouders trots te maken

De speler die eerder werd opgeroepen voor Marokko U23 laten weten dat Marokko altijd zijn eerste keuze was: “Ik had de club verteld dat zelfs als België me selecteert en Marokko me niet oproept, dat ik niet naar België zal gaan. Het is een keuze van het hart, Ik zal alles geven voor Marokko, het is mijn land.”

Voor Salah zal zijn eerste wedstrijd misschien wel tegen Brazilië zijn :”Het is ongelooflijk om voor een eerste selectie tegen een team als Brazilië te spelen. Maar we hebben een team met veel potentie. We moeten goed blijven werken en verenigd blijven. We hebben veel kwaliteiten en een goede mentaliteit in de groep”, liet Salah weten.