Transferboulevard: Boufal, Ziyech en Lazaar

Ramadan Special: Mohamed Nahiri
dinsdag, 21 juni 2016, 19:54
Ramadan Special: Anass Najah
woensdag, 22 juni 2016, 16:18
Bekijk alles

Sofiane Boufal & Hakim Ziyech zijn op dit moment dé parels van het Marokkaanse voetbal. Verwacht wordt dat zij deze zomer een transfer zullen maken. Ook Achraf Lazaar lijkt zijn club Palermo te verlaten.

Sofiane Boufal
Lille OSC speler Sofiane Boufal wordt door verschilende media in verband gebracht met FC Barcelona, Arsenal en Chelsea. Maar volgens het Franse Buzzsports, zou de Italiaanse bondscoach Antonio Conte, na het EK trainer van Chelsea, zijn ja-woord hebben gegeven voor een transfer van Boufal naar Chelsea.

Hakim Ziyech
Ook Hakim Ziyech staat in de volle belangstelling. Nadat eerder Trabzonspor afhaakte voor de Marokkaanse international lijken Southampton, Sunderland, Swansea, Watford, West Ham, Crystal Palace en Middlesbrough nog wel geïnteresseerd te zijn in de Marokkaan. West Ham United zou misschien door de eventuele transfer van Dimitri Payet, de 23-jarige Marokkaanse international direct binnen willen halen.

Achraf Lazaar
Ook Achraf Lazaar lijkt aan zijn laatste seizoen bezig bij zijn club Palermo. De Marokkaanse linksback leek te vertrekken naar Olympique Lyon, maar die hebben uiteindelijk Maciej Rybus overgenomen van Terek Grozny. Lazaar staat nog wel in de nadrukkelijke belangstelling van Fiorentina.