Uitgevallen Tannane met assist belangrijk voor winnend Saint-Étienne

Dguig roept 15 spelers op voor oefeninterland tegen Portugal
donderdag, 18 augustus 2016, 14:21
Guinee -17 schakelt Marokko -17 uit na strafschoppen
maandag, 22 augustus 2016, 0:32
Bekijk alles

Oussama Tannane was vanmiddag in het duel tussen Saint-Etienne en Montpellier, met een assist belangrijk voor zijn ploeg. De Marokkaanse international mocht samen met Kevin Malcuit vanaf de aftrap beginnen aan het duel, dat met 3-1 in het voordeel van Saint-Etienne eindigde.

Saint-Etienne had de overmacht in de beginfase van de wedstrijd, maar tot een voorsprong kwam het niet. Sterker nog, Montpellier maakt de eerste treffer van de wedstrijd. Steve Mounié bracht de bezoekers in de 23e minuut op een 0-1 voorsprong en dat was meteen de ruststand.

De thuisploeg kwam sterk uit de kleedkamer en dat resulteerde in de 47e minuut al voor de gelijkmaker. Op aangeven van Nolan Roux, bracht Monnet Paquet het thuispubliek in extase. In de 50e minuut werd Oussama Tannane onderuit gehaald en ging zelf achter de bal staan. De vrije trap van de Marokkaanse international werd binnen gekopt door Dylan Saint-Louis.

Tannane ondervond wat hinder door de eerdere overtreding en werd daarom uit voorzorg naar de kant gehaald. Vanaf de zijlijn zag hij zijn club uiteindelijk met 3-1 winnen. Zijn vervanger Robert Beric tekende in de 85e minuut voor de derde treffer aan de kant van Saint-Etienne.