Vahid: “De Marokkaanse bond had reeds contact met de entourage van Ait El Hadj”

Ammouta nieuwe coach olympisch elftal Marokko
dinsdag, 13 april 2021, 19:18
Video: Doelpunt En-Nesyri vs Levante
woensdag, 21 april 2021, 20:37
Bekijk alles

Een van de mogelijke nieuwe gezichten bij het Marokkaanse elftal in de toekomst, kan mischien wel de middenvelder zijn van Anderlecht Anouar Ait El Hadj. Vahid laat in gesprek met de Belgische media weten dat er reeds contact is geweest met de middenvelder.

“Een aantrekkelikke speler, Ik heb hem op de radar, De Marokkaanse bond had reeds contact met de entourage van Ait El Hadj. We volgen zijn ontwikkeling bij Anderlecht, ik persoonlijk bekijk zijn wedstrijden. Het is een talentvolle jongen die momenteel sterk presteert. Het spreekt voor zich dat we graag zouden hebben dat Ait El Hadj op termijn voor Marokko speelt, hij kan ons zeker iets toevoegen.”

Ondanks de interesse van de Marokkaanse bond lijkt de entourage het logischer te vinden als Ait El Hadj voor België speelt: “De keuze ligt natuurlijk bij Anouar, die belangstelling doet ons goed. Dat betekent dat Anouar goed bezig is, maar eerlijk onze voorkeur gaat uit naar België. Hij is opgegroeid in Brussel en speelde altijd in de jeugdelftallen van het Belgische team”.

“Het zou dan logisch zijn als Anouar dan voor België kiest, als Anouar niet in de plannen van de Belgische voetbalbond past, zal hij overwegen om voor Marokko te spelen. Het zou onverstandig zijn om nu al de deur te sluiten voor Marokko. Ook omdat Marokko zich ook kan kwalificeren voor het WK”, Aldus de entourage van Anouar Ait El Hadj