Vahid: “Ik kan dit niet meer aan”

Wydad zet flinke stap richting Afrikaanse Champions League-finale
zaterdag, 7 mei 2022, 17:07
Mazraoui naar FC Bayern München
woensdag, 11 mei 2022, 22:15
Bekijk alles

Volgens de Marokkaanse media, die zich beroept op bronnen dichtbij de Marokkaanse voetbalbond, zit Vahid Halilhodzic op de schopstoel en moet hij aankomende week het veld ruimen. De bondscoach heeft last van de berichtgevingen, maar richt zijn pijlen op het WK.

“Ik ben het doelwit van enorme campagne van kritiek. In plaats van over mijn cijfers en prestaties te praten, praten ze over mijn ontslag. Ik kan dit niet meer aan”, laat Halilhodzic weten tegenover Kooora.com.

De 69-jarige trainer laat alle berichten van zich afglijden: “Ik heb geen kracht om deze leugens tegen te spreken. Ik zit op mijn kantoor. Ik werk en let niet meer op wat er over mij wordt gezegd”.

“Ik had rust nodig na de druk die ik de laatste tijd heb gehad. Ik nam een familievakantie. Ik denk dat ik deze vakantie heb verdiend, na alles wat ik heb bereikt met Marokko”, aldus Halilhodzic.

“Ik voer mijn taken normaal uit, alles wat er in de media gezegd wordt interesseert mij niet meer. Ik weet dat jullie (media) niet van mij houden, maar ik houd ook niet van jullie. Wat dat betreft is het gevoel wederzijds”, aldus de huidige bondscoach van Marokko.

Volgens betrouwbare bronnen zal Halilhodzic maandag, uiterlijk dinsdag van zijn taken worden ontheven.