Vahid: “Ziyech? Ik wil er niet eens meer over praten”

Video – Walid Regraugi weigert antwoord te geven over mogelijke bondscoachschap
vrijdag, 15 april 2022, 19:30
“Een coach van boven de 60 jaar is niet meer van deze tijd”
dinsdag, 19 april 2022, 22:09
Bekijk alles

Het heeft niet lang geduurd voordat bondscoach Vahid Halilhodzic naar buiten is gekomen met een aantal uitlatingen. De bondscoach van Marokko lijkt opnieuw niet onder de indruk van bondsvoorzitter Fouzi Lakjaa.

Vahid vertelt: “Ik win altijd! Ik zou wedstrijden moeten gaan verliezen om terecht bekritiseerd te worden. Eerlijk gezegd weet ik niet wat er aan de hand is. Er wordt veel in de media geschreven, maar ik ben een paar dagen op vakantie in Parijs op dit moment.”

Op de vraag of de bondscoach al eerder met Faouzi Lekjaa had gesproken, zei Vahid het volgende: “Waar moet ik over praten? Over kwalificeren voor het WK en de wedstrijden die we winnen, toch? Ik praat op het veld. Mijn resultaten praten over mij. Ik heb niets anders om over te praten.”

Over een mogelijke terugkeer van Hakim Ziyech zei de Bosniër:”Ik wil er niet eens meer over praten (Ziyech). Ik heb mezelf toegewijd aan mijn team en mijn groep. Ik heb een plek op het WK in Qatar behaald. Al het andere zijn verhalen die iemand oplegt. Dit zijn geruchten die besproken worden in de café’s en pubs”.

“We moeten praten over onze resultaten. Die jonge spelers die zich hebben weten te kwalificeren voor Qatar. Met zeven overwinningen en één gelijkspel, 25 doelpunten voor en drie doelpunten tegen. Al het andere is sensatiezucht. Ik zal niet ingaan op deze controverses”, aldus de bondscoach tegenover de Kroatische media.

Vahid Halilhodzic zou aan het einde van de Ramadan een gesprek gepland hebben staan met de bondsvoorzitter.